Lubisz ogl膮da膰 nasze filmy z dobr膮聽pr臋dko艣ci膮 i bez m臋cz膮cych reklam? Wspom贸偶 nas aby tak zosta艂o!
Dalsze istnienie serwisu jest mo偶liwe jedynie dzi臋ki niewielkim, dobrowolnym wp艂atom od u偶ytkownik贸w.
Prosimy Ci臋 zatem o rozwa偶enie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl aby艣 mia艂聽gdzie ogl膮da膰 swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani u偶ytkownicy strony mog膮 r贸wnie偶 wsprze膰 nas kupuj膮c us艂ug臋 Premium (wi臋cej informacji).
Jeszcze zaden debil nie napisal ze to amerykanie zrobili zamach sami na siebie
Czyli mam rozumie膰, 偶e wyk艂ad ameryka艅skich w艂adz na temat znalezienia paszportu (jednego z terroryst贸w), kt贸ry wypad艂 z samolotu w trakcie wybuchu i znaleziony zosta艂 na ulicy, jest prawdziwy?
Ok.
Cwani Amerykanie posadzili samoloty na jakim艣 zadupiu, wyprowadzili wszystkich pasa偶er贸w i rozstrzelali ich metod膮 katy艅sk膮, po czym zdetonowali umieszczone w konstrukcji WTC i Pentagonu 艂adunki wybuchowe. O wszystkich wiedzieli 呕__zi, kt贸rzy tego dnia nie przyszli do pracy w WTC. Nikt zaanga偶owany w spiseg nie pisn膮艂 ani s艂owa, rzecz oczywista.
Ja-ah-qu-ub-el, te tumany nawet nie wiedz膮 ile ameryka straci艂a na tej wojnie. Oni codziennie wydaj膮 na ni膮 tyle ile mniej wi臋cej jest warta Warszafka.
U mnie w UK muslimy twierdz膮 偶e to juesej zrobi艂o 偶eby ich zabija膰 Ka偶dy debil ma inn膮 teorie.
Ja-ah-qu-ub-el, te tumany nawet nie wiedz膮 ile ameryka straci艂a na tej wojnie. Oni codziennie wydaj膮 na ni膮 tyle ile mniej wi臋cej jest warta Warszafka.
A czego mo偶na si臋 spodziewa膰 po "geniuszach", kt贸rzy wiedz臋 o 艣wiecie czerpi膮 z tv gdzie program贸wk臋 uk艂ada volksdeutsch pod dyktando putina. Potem takie debile chodz膮 po 艣wiecie i opowiadaj膮, 偶e W艂osi przyje偶d偶aj膮 do Polski szuka膰 pracy, Ameryka chce napa艣膰 Polsk臋 a w 39 napadli nas 藕li Niemcy z rfn wbrew woli dobrych niemc贸w z nrd a ZSRR przysz艂o z pomoc膮 2 tygodnie p贸藕niej. Jeszcze czekam a偶 jaki艣 debil znajdzie plakaty propagandowe sprzed 40 lat w kt贸re uwierzy i zacznie pieprzy膰 偶e amerykanie zrzucaj膮 stonk臋 na nasze pola kartoflane i na szcz臋艣cie biedronki zjadaj膮 tych pasiatych ameryka艅skich sabota偶yst贸w bo w ko艅cu s膮 czerwone
Ja-ah-qu-ub-el, ja pracowa艂em z lud藕mi 40+ i twierdzili 偶e to ze stonk膮 to prawda
----
Tak w og贸le to USA wydaje na wojn臋 w afganie 21 milion贸w... dziennie. Policzcie sobie jeszcze dzieci inwazj臋 Iraku i pocz膮tek tej wojny. Du偶o kasy, nie?
Og贸lnodost臋pna cz臋艣膰 strony (nie wymagaj膮ca logowania) jest przeznaczona dla os贸b, kt贸re uko艅czy艂y 16 lat.
Niekt贸re podstrony oraz tre艣ci lub ich fragmenty posiadaj膮 dodatkowe oznaczenia klasyfikuj膮ce je jako przeznaczone wy艂膮cznie dla os贸b pe艂noletnich i wymagaj膮ce stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materia艂贸w oraz komentarzy s膮 przeznaczone wy艂膮cznie dla pe艂noletnich u偶ytkownik贸w strony.
Funkcja pobierania film贸w jest dost臋pna w opcji Premium
Us艂uga Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- ca艂kowite wy艂膮czenie reklam
- mo偶liwo艣膰 pobierania film贸w z poziomu odtwarzacza
- mo偶liwo艣膰 pokolorowania nazwy u偶ytkownika
... i wiele innnych!
Zosta艅 u偶ytkownikiem Premium ju偶 od 5,00 PLN miesi臋cznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesi膮ce. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesi膮c. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie