Zainteresowało mnie to co piszesz, i poszłam czytać. Przeczytałam tak ze 20 artykułów, w żadnym nie podają nowych szczegółów. Wygląda mi to na mniej więcej ten sam tekst który redakcje dostały od jakiejś agencji prasowej — część wkleiła go żywcem, część opisała własnymi słowami. Oczywiście Fronda i Od Rzeczy dodały komentarz wiadomego typu, ale to tylko opinia a nie informacje. Podają że to mocno napruty 19letni gówniarz, coś tam coś tam co zdaje się sugerować że mamusia go karmi i opiera. Nigdzie nie ma szczegółów typu śrubokręt w oczy — to tradycyjna cenzura "przyzwoitości" której brakiem różni się Sadol od większości sieci; zgaduję że większość innych morderstw lub usiłowań też ma takie kwiatki — jak nie w oczy to w gardło czy brzuch. Piszą że przypierniczał się do randomów idąc przez ten park — czyli gościówa nie była celem tylko akurat sk🤬iel chciał się na kimś wyżyć.Nawet nie chce wam się poczytać kim był ten gość i skąd się wziął w Toruniu. Analfabetyzm to typowe dla gimbaz i współczesnej szkoły, same debile. Za to pierwsi do komentowania
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Zainteresowało mnie to co piszesz, i poszłam czytać. Przeczytałam tak ze 20 artykułów, w żadnym nie podają nowych szczegółów. Wygląda mi to na mniej więcej ten sam tekst który redakcje dostały od jakiejś agencji prasowej — część wkleiła go żywcem, część opisała własnymi słowami. Oczywiście Fronda i Od Rzeczy dodały komentarz wiadomego typu, ale to tylko opinia a nie informacje. Podają że to mocno napruty 19letni gówniarz, coś tam coś tam co zdaje się sugerować że mamusia go karmi i opiera. Nigdzie nie ma szczegółów typu śrubokręt w oczy — to tradycyjna cenzura "przyzwoitości" której brakiem różni się Sadol od większości sieci; zgaduję że większość innych morderstw lub usiłowań też ma takie kwiatki — jak nie w oczy to w gardło czy brzuch. Piszą że przypierniczał się do randomów idąc przez ten park — czyli gościówa nie była celem tylko akurat sk🤬iel chciał się na kimś wyżyć.
Tak więc chyba nie masz racji czepiając się współzaśmiecaczy naszego szanownego portalu: czytanie 20 artykułów którego właśnie dokonałam to więcej wysiłku niż powinno być wymagane przed dyskusją na ten temat. Obwiniać można co najwyżej media.
Szanowny Wombat212 pisze "To ten patus nagrywał co zrobił dziecko tej gówniarze z domu dziecka?" — tu też nie wiem czy mowa jest o patusie świadku czy patusie gówniarzu. Jeśli to drugie, dziwi mnie czemu panom dziennikarzom nie chciało się tego dodać. Nie przykładają się zbyt mocno do sprawdzania faktów, ale tego typu soczyste dodatki przyciągają widownię, a to jest głównym celem pracy dziennikarskiej. Czyli, sama nie wiem o co biega.
Pewnie gdybym jeszcze bardziej się wczytała, bym znalazła coś więcej — ale jak już napisałam powyżej, 20 artykułów to już dość aby nie być posądzonym o analfabetyzm.
Jeśli chodzi o opinię: gówniarz zachowywał się tak jak nasi 19letni gówniarze. Wenezuelczyka można dość łatwo zasymilować, to w zasadzie taki hiszpan (co nie jest pochwałą...) czyli europejczyk. Większość indiańców hiszpanie wybili, gdyby ten gościu miał indiańskie pochodzenie, w ich kulturze jest raczej ucieczka w góry czy lasy a nie do Polski — co zrobiłby ktoś kogo przodkowie przyjechali z Hiszpanii czy też Polski właśnie. No ale właśnie sobie uświadomiłam że wyciągam dane z dupy.
Tak więc: oświeć nas?
Dzięki za linka! Ten artykuł jest lepsiejszy od innych.Może trochę poleciałem z tymi debilami, jednak widzę, że wystarczy iskra - np kolor skóry, inna narodowość - i zaczyna się ogólny wysryw ze strony przedstawicieli polskiego katolicyzmu. Dobra, najprościej:
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Dzięki za linka! Ten artykuł jest lepsiejszy od innych.
Nie rzuca on żadnego lepszego światła na pana Yomeykerta: sk🤬iel do utylizacji. I masz rację że sytuacja dokładnie jak wśród polaków: porządna matka, synek jak kwiat naszej młodzieży.
"od 10 lat do dożywocia" — niech się z nowymi kolegami tłucze, miejmy nadzieję że skutecznie — cieszyłoby mnie zarówno jeśli wygra jak i jeśli przegra. Ale pewnie tylko deportują go do domu, gdzie nawet więzienia nie obejrzy po czym wróci następnym samolotem.Zgadzam się co do utylizacji gościa, ale to będzie raczej szybciej niż później. Dokładnie obejrzałem jego ryj i ten gość jest tak zamroczony umysłowo, że albo sam się zabije, albo go zatłuką. Mam też wrażenie, że kogoś jeszcze utłucze, ale to taka szybka wizja...
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib."od 10 lat do dożywocia" — niech się z nowymi kolegami tłucze, miejmy nadzieję że skutecznie — cieszyłoby mnie zarówno jeśli wygra jak i jeśli przegra. Ale pewnie tylko deportują go do domu, gdzie nawet więzienia nie obejrzy po czym wróci następnym samolotem.