Bawa dla właścicieli Dobre połączenie ślepy pies i basen tym razem mu się udalo ale to jest więcej niż pewne że pewnego dnia znajdą swojego pieszczocha pływającego bez ducha
Moja siostra ma niewidomego psa z cukrzycą (musi dostawać 2 razy dziennie insulinę po posiłku). Te pies ciągle obija się o coś jak nie zna terenu też dziwię się że nie ukruciła mu męki.
Prawdziwa sadystka, zapros ja na sadola jak dobra szprycha
Moja siostra ma niewidomego psa z cukrzycą (musi dostawać 2 razy dziennie insulinę po posiłku). Te pies ciągle obija się o coś jak nie zna terenu też dziwię się że nie ukruciła mu męki.
To po co tu wrzucasz takie flmy, OFERMATOR?
Idź też i uśpij jak i psa tak i swą siostrę.
A na końcu strzel sobie zastrzyk powietrzny.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie