Po jakiego c🤬ja zastrzelił tego łosia? Głodny jest k🤬s złamany, czy musi się odziać na zimę w skóry?
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/Moim skromnym zdaniem nie ma szans na zlikwidowanie myślistwa tak w ogóle. Ma to swoje tradycje, zwolenników, cały przemysł. Ale powinno się to jakoś uregulować by oddawało prawdziwy tego sens i ducha, czyli zakazać używania broni prochowej czy jak to tam się nazywa.
Chcesz być myśliwym, takim prawdziwym Myśliwym? to masz do dyspozycji noże , łuki, kusze, proce i ewentualnie broń wyprodukowaną w technologii XIX wieku!
Pokaż że masz jaja, że idziesz do lasu zapolować i tak z ogromna przewagą technologiczną i przede wszystkim intelektualną nad dzikim zwierzęciem, Wtedy szanse są choć odrobinę wyrównane.
Ale se pop🤬liłem utopijnie, ulżyło mi trochę
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.Możliwe też, że łoś był zarażony jakimś choróbskiem. Mógł też być agresywny i robić bajzel na pobliskich terenach zamieszkałych. Łosie są głupie i silne. Gdyby któryś z nich "zabawiłby się" z kimś z twojej rodziny, to inaczej byś mówił
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Po pierwsze, to ten przygłup na filmiku nie nadaje się do zabicia kreta, a co dopiero łosia, po drugie, jak ktoś z mojej rodziny będzie drażnił zwierzę, wchodził tam gdzie nie trzeba, zostanie myśliwym, będzie pedałem, lewakiem, ludożercą, przygłupem, czarnym, beżowym, weganinem, rurkowcem, głupim pedalarzem itd, to niech się wali i niech go taki łoś stratuje, zeżre albo wyr🤬a, mam go w dupie.