Sytuacja wygląda tak: typ sapie się nie wiemy o co do funkcjonariusza, typ postanawia odjechać w trakcie rozmowy (też nie wiadomo dlaczego) wbrew poleceniom funkcjonariusza w rezultacie dostaje gazem w twarz i robi lament na ultra-antySM sadolku.
a ja to widzę tak. Typ zwraca uwagę strażnikom. Oburzony strażnik podejmuję niepotrzebną polemikę bo nie miał racji. Strażnik chce zabrać kluczyki od auta i dochodzi do szarpaniny. Wina strażnika
najwazniejsze - nie wiadomo co bylo wczesniej,
pozatym typ rzuca sie ze nie ma jak przejechac, a na samym koncu jak 'kamerzysta' obchodzi samochod widac ile mial luzu...
ps.
tekst kierowcy: nagrales? - sugeruje ze typek specjalnie czekal az cos sie wydarzy i prawdopodobnie wycial poczatek filmu jak pyskuje straznikowi.
ps2.
gardze straznikami i dla mnie mogli by zlikwidowac to gowno.
Chodze po miescie, lamie przepisy zdarza sie, parkuje w niedozwolonych miejscach zdarza sie, ostatnio jechalem bez swiatel i waznego przegladu zatrzymala mnie policja, puscila dalej. Generalnie trzeba byc cywilizowanym czlowiekiem. To sie nie dostanie gazem po oczach. W USA to bylaby proba rozjechania funkcjonariusza i gosc mial by 100 gram olowiu w klp. a Tak popiecze i przejdzie. Nie lubie takich p🤬d, duzo szumu o nic.
Sytuacja wygląda tak: typ sapie się nie wiemy o co do funkcjonariusza, typ postanawia odjechać w trakcie rozmowy (też nie wiadomo dlaczego) wbrew poleceniom funkcjonariusza w rezultacie dostaje gazem w twarz i robi lament na ultra-antySM sadolku.
@up owszem jest Najpierw chciałem Ci wkleić treść przepisu, który to reguluje ale wiesz co, z całym szacunkiem, jesteś leniem Podpowiem tylko, że -> kodeks karny
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie