P@N K@C napisał/a:
dobrze byłoby jakby Niemiec czy Holender kupił ziemię w Polsce, przynajmniej pokazaliby naszym wieśniakom jak się robi biznes, a nie na jednym polu ktoś sobie marchewki, ziemniaki, krowy i pszenice hoduje/uprawia.
Ale jak Niemiec czy Holender kupi tą ziemię, to pierwszy będziesz krzyczał, że Ci ukochaną Polszę rozkradają.
P@N K@C napisał/a:
Nie miałem nigdy nic do czynienia z rolnictwem, bo gardzę złodziejami, kombinatorami i ludźmi robiącymi z siebie wilce poszkodowanych. Nie mówię tu o wszystkich, ale o większości
Dziwi mnie Twoje podejście, bo gardzisz czymś czego nie znasz. Nie mówię żebyś tutaj wychwalał rolnictwo pod niebiosa, ale hejt tylko dlatego, że ktoś głośno wyraził swój sprzeciw i raptem zablokował Szczecin?
Angel napisał/a:
Każdy ma prawo protestować i wyrażać swoje niezadowolenie.
Chcesz protestować to protestuj ale utrudniaj życie ludziom odpowiedzialnym za taki stan a nie zwykłym szarym mieszkańcom.
To jak inaczej zwrócić uwage rządu który ma totalnie w dupie swoich obywateli ? Nawet jak się ludzie skrzynką, bo chcą przepchnąć jakąś ustawę (dosłownie przepchnąć) i zbiorą 100 tys podpisów - to i tak projekt zmian przepada w Sejmie, bo wybrancy narodu w głębokim poważaniu mają inicjatywę ustawodawczą.
Ale w sumie racja, życie uprzykrzyli tylko mieszkańcom, władzom może po części. Skuteczniejszy jednak byłby rozrzutnik gnojówki na Wiejską, ewentualnie pod Kancelarie Rudego.
matek38 napisał/a:
~P@N K@C troll lvl master , bo nie wierzę że ktoś na prawdę tak sądzi
Poświęciłem swój czas na odpisanie w tym temacie, przeczytałem temat jeszcze raz. Wniosek jest jeden. Pan Kac ma dziś niezłego trolla, bo nie można być aż tak głupim.
Wszystkim hejterom, którzy polską wieś znają z telewizji i nie zhańbili się żadną pracą (czy to zwykłą, czy to nawet na gospodarce) - serdeczny i szczery c🤬j w dupę po same usta.
No teraz już wiadomo, że to wypowiedź z sadistica.