podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<w drzwiach kierowcy wożę gaz pieprzowy za 20 ziko z lollegro na takie sytuacje
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Czytam wasze komentarze w co jesteście uzbrojeni i powiem tak, wy k🤬a jeździcie do pracy/dziewczyny/sklepu czy na ustawki kibicowskie?
Czy tylko ja nie kupiłem w życiu nawet pół puszki gazu, a mieszkam w teoretycznie "najniebezpieczniejszej" dzielnicy w mieście?
Nie, nie kozacze i nie prowokuje, ale no ludzie, bez przesady.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantzup Powiedz nam jak jest w tej "k🤬ilandii", bo my tu w Polsce nie wiemy jak tam u ciebie jest. Mocno cie dupa piecze po tym jak cie achmed zapina w nagrodę za wzorowo wyszorowany kibel? K🤬a istoto, czy zawszę się musisz dop🤬lać tu do nas? Weź idź sobie.
Mnie jedno ciekawi admini, jak to jest, że czasem dajecie bana czy inną nagrodę za damski c🤬j, a taki k🤬a gamoń obraża, prowokuję, c🤬ja wnosi do tematu i k🤬a nic? Aż takie ma efekty, aż tak się hajsy muszą zgadzać? Możecie mnie nawet wyj🤬 stąd teraz zaraz, ale bardzo proszę o odpowiedź na to nurtujące mnie pytanie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<