@kamuha
Co ty pierdzielisz za głupoty ? 20 lecie międzywojenne to okres największego rozkwitu Polskiej gospodarki! W latach 20 Piłsudski już zadbał o to! Zdobyte ziemie, technologia! Najlepsze okręty!
I sam powiedział - beze mnie na wojnę nie idźcie bo przegracie.
Honor uratowaliśmy nie wchodząc w układ z Adolfem ale za jaką cenę ? Wszystko to co w tym filmiku widzisz zostało zbombardowane a Polska do teraz boryka się z konsekwencjami tej decyzji = patrz rząd.
Szkoda II RP, która moim zdaniem była najlepszym okresem w historii naszego kraju.
Wg mnie II RP była jedynym prawdziwie polskim państwem od czasu rozbiorów. Nikt nie miał wątpliwości w imię czego to wszystko, dziś nie można tego samego powiedzieć. Przynajmniej ja tego nie czuję.
Ładnie to wszystko wygląda, a w 1:18 prawie jak Nowy Jork Warto zastanowić się, jak mogłaby wyglądać chociażby Warszawa, gdyby nie II wojna światowa i komunizm.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie