I tak szacun, że potrafi setkę duszkiem wypić. Ja nienawidzę pić, nie chcę nawet jednego małego kieliszka, bo to ma paskudny smak. Toast toastem, nie skręca mnie i nie krzywię się, ale raz wystarczy, więcej dziękuję.
Nie chce wyjść na znawce czy jakiegoś alkoholowego madafake (sam pije od święta jak jest okazja) ale taka dobra rada. Na początek zimna dobra wódka (np. Finlandia) i co najważniejsze przy połykaniu alkoholu wstrzymaj oddech. Pomaga.
Ten typ wygląda jakby był pod wpływem przed nagrywaniem tego filmiku, zresztą co on pierdzieli że po wypiciu jednej takiej szklaneczki czuje się jakby zapomniał o złych rzeczach...ja to nic nie czuję przed wypiciem połowy takiej butelki...a jestem dziewczyną, żałosne
tempo zgubne ot co. A tak w ogóle to colą nie zapijam już od dość dawna, bo zawsze się to średnio kończyło. Jak kto nie ma problemów z pikawą to polecam pod jakikolwiek energetyk pić.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie