Może ktoś zwróci uwagę na problem blokowania dróg
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Na szczęście złapali już tego śmiecia. Był kompletnie pijany. Mam nadzieję że zgnije w pierdlu.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Lubię sadistica za to, że tutaj pełno z🤬bów.... Oczywiście mam nadzieję, że jak jakiś naj🤬y rozpiździ komuś z forum matkę, żonę albo dziecko to będziemy mieli z tego full relację ze zdjęciami i video. Wtedy chętnie dam piwko za materiał własny
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Jaka to tablica, bo nie potrafię odczytać? Sprawdziłem WF437TJ i kilka podobnych ale wyskakuje opel a nie honda.
Źle odczytałeś WF (warszawska Praga Południe) nie ma jeszcze dwóch liter na tablicy.
Może ktoś zwróci uwagę na problem blokowania dróg bo j🤬i pedalarze muszą pokazać że umieją jeździć rowerem, zamiast jeździć po drogach leśnych i rowerowych. Tu to jeszcze wersja lite, w 3city blokują w weekendy główne miejskie przejazdówki, raz bo rowerki, raz bo pseudo maraton, oczywiście c🤬j z ogromną promenadą nadmorską, c🤬j z trasami rowerowymi na całych Kaszubach, oni muszą paraliżować miasto i c🤬j.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.ale Ty jesteś głupi, zejdźcie wszyscy z drogi bo jaśnie pan jedzie, jedyny prawilny użytkownik drogi. Droga to droga i każdy może po niej jeździć, nie było ścieżki rowerowej to jechali drogą i przestań p🤬lić dzbanie. Co mieli po piachu jechać, między drzewami czy sami mieli k🤬a karczować ten las? Wypowiedź typowego leniwego patola, który nawet po bułki jedzie autem i uważa się za króla tras.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.