podpis użytkownika
Pisał o mnie Nostradamus i Indianie już przed nim.Dziwne.
Pod sam koniec tego filmiku(0:23) ten hindus, czy inny uj wygląda jak małe dziecko z autyzmem, które ogląda występy delfinów.
Teraz zrozumiałem prawdziwe znaczenie słów "biedny kraj" - spójrzcie, jego słuchawki są bielsze od koszulki. Szkoda mi go...
Ale przynajmniej z tego, co widzę ma dobrą pracę - jest opalony, tzn. że pracuje w kebabie.
Przypomniała mi się pewna anegdota,
pedał wchodzący do punktu gastronomicznego, w którym sprzedawane są kebaby mówi do sprzedawcy w różowej koszulce: proszę o zerżnięcie 'mięska' - obdartego tym specjalnym nożem. Również pedał, sprzedawca wyciąga penisa i go powoli "rżnie".
Ale przynajmniej z tego, co widzę ma dobrą pracę - jest opalony, tzn. że pracuje w kebabie.
co ty p🤬lisz...
i od kiedy stany zjednoczone są biednym krajem...
No ja nie wiem skąd posiadasz takie zdolności dedukcji, że po opaleniźnie możesz stwierdzić gdzie dana osoba pracuje. Napisz nam jeszcze jakie szkoły skończył, bo chyba ty skończyłeś studia na wydziale detektywistyka (usługi detektywistyczne). Po odcieniu koszulki pewnie nam powiesz gdzie mieszka i jaki ma nr buta. Chcę mieć takie skille jak ty plz
podpis użytkownika
Pisał o mnie Nostradamus i Indianie już przed nim.Hmm, stawiam, że mieszka w Hiszpanii - napisy na plakacie o tym mówią. Chociaż może być to jakiś kraj w Ameryce Południowej, chociaż stacja metra jest z wyglądu europejska.
Tak, to będzie Hiszpania - najczęściej również tam stosuje się podobne style koszulek.
Przeciętny wzrost hindusów, w połączeniu z hiszpanami daje nam 175cm. Stawiając, że jest to osoba 50%/50% - jego rozmiar buta wynosi 41.
Jeśli jest czystym hindusem - średni wzrost: 172cm; rozmiar buta: 40,5.
Proszę bardzo. Uczę się od najlepszych.![]()
Hmm, stawiam, że mieszka w Hiszpanii - napisy na plakacie o tym mówią. Chociaż może być to jakiś kraj w Ameryce Południowej, chociaż stacja metra jest z wyglądu europejska.
Tak, to będzie Hiszpania - najczęściej również tam stosuje się podobne style koszule