Kapitalny filmik, pokazujący najlepsze filmy które powstały. Wiem że jest zbiorczy na filmy, ale wrzucam ze względu na kapitalny montaż, i selekcję poszczególnych scen.
Prawda jest taka ile gustów tyle filmów by było w takiej kompilacji. Każdy mógłby spokojnie jeszcze dorzucić po parę godnych tytułów. Co nie zmienia faktu, że jest bardzo przyjemnie przygotowana kompilacja.
Tak naprawdę bez ckliwej muzy nie byłoby takiego odbioru jak wyżej w komentarzach, nie mniej dobry dobór utworu jak i scen, filmy też niezłe, a niektóre i kultowe. Piwko.
hieh w dzień kiedy wrzucałem "Stwozonka rodem z hollywood" na sadola znalazłem najpierw to, ale po chwili stwierdziłem, że nie przejdzie bo zbyt oklepana muzyka, a jednak ;p
zobaczyłem tytuł memento, zaciekawiło mnie, po 2 godzinach oglądania tego mogę spokojnie dać więcej piwo, chociaż poźniejsze filmy nie za bardzo mi pasuja
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie