Szanują swoich? Żydowski świat bogatych i głodnych władzy patrzył podczas II wojny światowej jak ich"bracia" idą z dymem i to wszystko było pod ich kontrolą!
Żydzi rządza światem owszem , i to oni ciągną za sznurki podczas wojen i ludobójstw! to samo było w czasie II wojny światowej.
i to oni ciągną za sznurki podczas wojen i ludobójstw!
Mi sie wydaje że te żydowskie scierwo z premedytacją wyj***ło swoich rzeby było mniej konkurencji żydowskiej na rynku bankierskim! Patrz na Rotschildów czy Rockefelerów włos im nie spadł z głowy!!
k***a, ludzie, czy wy widzicie co te dzieci (bo film składa się z wypowiedzi dzieci) mówią. Jak 8-10 letni chłopiec mówi, że wyobraża się w czołgu do którego napie**alają brudasy (od cholery ich poznałem na studiach, wiem co mówię) i się broni co co to znaczy? Może to, że otaczają ich wrogowie, co do jednego, zdeterminowani, by ich zabić? Może to, że od lat 50-tych toczyli wojny ze WSZYSTKIMI sąsiadami, zdarzało się, że ze wszystkimi naraz. I wygrywali. Zawsze. Mimo, że brudasy mieli od cholery ruskich "doradców" i ówczesny hit eksportowy bloku wschodniego - T72
Qrwa, Żydy Żydami, ale jak dzieci wiedzą o tym, że prawdopododobnie będą się strzelać z brudasami wspomaganymi przez ruskich,
Kawał ku*asa był z niego, podawał Polakom do przywitania lewą rękę.
To tak jakby w '39 Polakom zakazać moblizacji.
@Ja-ah-qu-ub-el
To zdumiewające, że każdego, kto w kwestii żydowskiej ma inne zdanie niż ty (celowo małą literą) uważasz za żyda. Co o tym sądzić? Nie chciałbyś podpalić jakiejś stodoły z wkładką, pod nadzorem brunatnych przyjaciół, od których potem otrzymasz porcję ołowiu w potylicę?
eśli widzisz związek z wystraszonym małym chłopcem, nieistotne akurat że żydowskim, ze swoimi częściowo wyimaginowanymi wyobrażeniami o świecie (lepiej pojechać stereotypem; uboższym umysłowo jest lepiej) to naprawd, żal mi ciebie (znów celowo małą literą; ch*j, wyspowiadam się jak z tego całego j***nego portalu).
A o palestyńczykach i innych arabusach - nie wiesz, nie widziałeś, być może twoja ignorancja cie usprawiedliwia. Mają Nas, Polaków, za niewierzących i frajerów. Pasuje ci to - chapaj im obrzezane dzidy.