Wysłany:
2012-06-27, 18:25
, ID:
1225890
19
Zgłoś
@taziu
1. Nie wnikam. I tak jesteś cymbałem.
2. Jak ciebie cieszy, że nie możesz robić tego co chcesz, tylko to, na co zezwoli ci państwo, to jak już mówiłem, nie różnisz się niczym od dojnej krowy. A prostytutka też nieźle sobie radzi finansowo bez względu na system i czego to ma dowodzić? Ponownie potwierdzasz, że jesteś cymbałem.
3. O ekonomii w prawdziwym wydaniu (austriackim, chicagowskim czy nawet od biedy fryburskim) to ty wiesz tyle ile ja o lotach kosmicznych, czyli nic. Zgadzając się na obecne warunki państwowe popierasz monopol, czyli jesteś za ingerowaniem w zdrową konkurencje. Co za tym idzie - sam sobie przeczysz. Ponownie potwierdzasz, że jesteś cymbałem.
4. Świetnie, że miałeś o tym cały semestr. Jeśli jesteś tylko po prawie czy jakiejś administracji, to nie dziwi mnie twoja tępota i brak zrozumienia faktu, że jesteśmy dojeni tylko dlatego, że państwo ma taki kaprys.
5. Ta, ładny bon-mot dla cymbałów twojego pokroju, którzy myślą, że jak dadzą nowe opakowanie (nazwę) do starego gów** to coś się zmieni. Śmierć frajerom. I cymbałom.
6. To straciłbyś tumanie głowę za głupotę - poczytaj co nieco o feudalizmie zanim zaczniesz mówić o masowym uciśnieniu chłopów, bo tę papkę to lubi powtarzać niedouczone środowisko TVN, GW czy innej krytyki politycznej komunistyczny cymbale.
Z mojej strony eot. Widzę, że jesteś zwykłym intelektualnym niedowładem na utrzymaniu mamusi i tatusia, którzy kręcąc swoje lody zapewnili ci dobry byt za co im chwała, ale szkoda, że swojego durnego synalka nie nauczyli, że życie w tym kraju nie jest takie różowe i w sporej mierze jest to wina obecnego systemu polityczno-gospodarczego. Summa summarum - mogli cię w jakiejś beczce zakisić, byłoby jednego idioty mniej.