Najpierw , to naucz się składać zdania poprawie dyskdebilko, a potem zadawj , bąrdź wdawaj się w dyskusje dobrze? Nawet napisałem , to w waszym pedalskim języku 'ą,ę' było mi ciężko ale chciałem abyś zrozumiała.
-Jak wspominałam macie tak dużo z nazistów że dla Twojego sumienia nie zrobiło by nic morderstwo kobiety tudzież dziecka.
-Co Ty wygadujesz za głupoty , poważna jesteś ? Patrząc na Twojego facebooka i widząc twe oczy przychodzi mi tylko jedno do głowy - jej oczy, to okno donikąd. Według mnie Ty nawet kłamiesz gdy śpisz, wysyłam Ci serdeczne buzi w czółko kulką !
A mogę poprosić jednak po polsku, ewentualnie możesz po niemiecku jeśli łatwiej(uczyłam się tego trochę) bo nie potrafię nic z tego co napisałeś zrozumieć.
Wiem, wspomniałeś że się starasz, dziękuję to miłe z Twojej strony.
Ale błagam Cię przeredaguj Twoją wypowiedź jeszcze raz na spokojnie, bez zbędnych uniesień będzie łatwiej. Melisa, stonowane światło, muzyka relaksacyjna, wygodny fotel przed oknem z widokiem na Twój urokliwy Śląsk. Dasz radę, wierzę w Ciebie.
Jak już wspomniałem wyżej naucz się pisać ! Potem daj znać , to możemy podyskutować ok ?
Pitu Pitu, nie mam nic do powiedzenia pusto w "kalafie" to się do drobiazgu czepne.
Człowieku!
Dałam tą Twoją wypocine którą naskrobałeś dwie linijki temu do przeczytania trzem osobom.
Informatyk po Polibudzie
Psycholog po UW
I Bohdanowi (był nauczycielem fizyki w Kijowie, niby teraz płytki układa ale bystry gość) bo może to ma coś wspólnego z ukraińskim.
I żadna z tych osób nie może zrozumieć co Ty chciałeś przekazać w tym komentarzu.
Przeczytaj go sobie na spokojnie i proszę wyjaśnij co Ci chodziło po głowie.
Z góry dziękuję
Ślązak to jednak mentalny szwab.
Oni to strzelanie do ludzi mają we krwi.
volksdeutsche z krwi i kości.