Antifa jest potrzebna w Polsce żeby skrajna prawica się nie panoszyła i dostawała wp🤬l za hasła Heil Hitler. Są w Polsce takie asy co mylą patriotyzm z narodowym radykalizmem albo neonazimem. Tyle.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.orgPrawda kpi sobie z tego ale w jednym punkcie poległ "u mnie na kompani....bla bla bla" zwykły pseudowojak bo prawdziwy żołnierz raczej jest ogolony, próbuje coś ośmieszyć, ja nie bronie całego tego ruchu ale hipokrytami też się brzydzę jak ten bohater z gitarką za plecami chuliganami.
Prawda kpi sobie z tego ale w jednym punkcie poległ "u mnie na kompani....bla bla bla" zwykły pseudowojak bo prawdziwy żołnierz raczej jest ogolony, próbuje coś ośmieszyć, ja nie bronie całego tego ruchu ale hipokrytami też się brzydzę jak ten bohater z gitarką za plecami chuliganami.
podpis użytkownika
"W Polsce są zazwyczaj dwa wyjścia z sytuacji: normalne i nadprzyrodzone. Normalne jest takie, że z nieba schodzą zastępy aniołów i robią za nas. A nadprzyrodzone - kiedy sami weźmiemy się do roboty."Antifa jest potrzebna w Polsce żeby skrajna prawica się nie panoszyła i dostawała wp🤬l za hasła Heil Hitler. Są w Polsce takie asy co mylą patriotyzm z narodowym radykalizmem albo neonazimem. Tyle.
podpis użytkownika
Na podwórzu jest kałuża,podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nie, w Polsce nie jest w ogóle potrzebna antifa. W ogóle i antyfaszyzm i faszyzm/nazizm to ustroje lewicowe, a jak wiemy to co lewe to c🤬jowe.