Wchłanialnośc alkoholu w zoładku (przy pustym zołądku) jest taka ,że nie ma znaczenia czy to 2 sekundy czy 2 minuty. Cały alkohol ci się nie wchłonie odrazu
Taaa k🤬a czyli co chcesz powiedzieć ,że jak chlejesz na pusty żołądek to się nie najebiesz? Podpinam się pod przedmówcę - wrzuć filmik jak chlejesz ćwiarę w 2 sekundy na pusty żołądek, cwaniaku.
Same pedały. Nie żebym miał coś do studentów, ale są z nich zakompleksieni debile. Żaden z Nich po 22:00 nigdy nie wyszedł na ulice a chwalą się mega wyczynami typu "wypiłem dwa piwa i szedłem prosto". Na głowie żadnych blizn, ale wszyscy mega bojówkarze od podstawówki. Nie ma osoby z ulicy, która by nie wygrała z kolesiem z filmu. Pozdrawiam Was gorąco studenciaki :*
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Może się naucz czytać ze zrozumieniem 'cfaniaq'. Nie napisałem ,ze na pusty sie nie najebiesz tylko ,ze bez roznicy jest czy to sa 2 sekundy czy 2 minuty a pusty dałem jako przykład takich samych warunków picia.
Niestety c🤬j o tym możesz wiedzieć bo w gimnazjum tego nie uczą. Typ ma łeb jak pedał i pada po 0.25l wódki zataczając się jak dziewczyna po 0.2l
Piszesz takie bzdury bez ładu i składu ,że ze zrozumieniem to tego przeczytać nie można. Alkohol wchłania się szybciej przy pustym żołądku a wolniej przy pełnym przy czym maksymalne stężenie liczy się dopiero po pewnym czasie od wypicia gdyż tak czy inaczej wchłania się stopniowo. Nie wiem skąd żeś zresztą wziął te 2 minuty i pusty żołądek, bo nijak się to ma do twojej teorii z pierwszego posta.
Swoją drogą przypominasz mi takiego magika, którego kiedyś znałem, co to mówił te same farmazony co ty teraz. W końcu jeden koleś, który studiował medycynę, założył się z nim ,że nie wypije 250 ml wódki łyżeczką do herbaty "bo co to k🤬a jest te 250 na głowę", doszedł tak mniej więcej do połowy tej ćwiartki i odpadł, naj🤬y jak ruski pociąg. Dlaczego? Bo płyny w jamie ustnej zajebiście szybko wchłaniają. No ale co takie gimbusy jak my mogą o tym wiedzieć.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Czyli przeczytaj jeszcze raz moj post i przeanalizuj komu odpisywałem i na co.
1 harnaś 0.5l co ma 6 voltów i 2x okocim mocne co mają po 7.2% daje nam łącznie odpowiednik 0.25l vódki 40%....
Kolega może i ma głębokie gardło ale zdecydowanie słabą głowe.
Wchłanialnośc alkoholu w zoładku (przy pustym zołądku) jest taka ,że nie ma znaczenia czy to 2 sekundy czy 2 minuty. Cały alkohol ci się nie wchłonie odrazu
Nie napisałem ,ze na pusty sie nie najebiesz tylko ,ze bez roznicy jest czy to sa 2 sekundy czy 2 minuty
woją drogą przypominasz mi takiego gimbusa co nie potrafi przeczytać ze zrozumieniem i ukrywa swój wiek w profilu.
Sam sobie właśnie zaprzeczyłeś. Prosisz o film jak ja pije 250ml wódki w 2 sekundy a poźniej p🤬lisz ,że mocniej sie człowiek najebie pijąc to wolno łyżeczką od herbaty.