podpis użytkownika
w... wiadomosci.onet.pl/swiat/niemcy-smiertelny-wirus-zabija-owce-rolnicy-b... [*]podpis użytkownika
w... wiadomosci.onet.pl/swiat/niemcy-smiertelny-wirus-zabija-owce-rolnicy-b... [*]@brylant1412
"9 kompania" dobry film, o rosyjskiej kampanii w Afganistanie, a ta konkretna scena to były tylko ćwiczenia na poligoniePolecam
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:podpis użytkownika
w... wiadomosci.onet.pl/swiat/niemcy-smiertelny-wirus-zabija-owce-rolnicy-b... [*]
a to c🤬j![]()
podpis użytkownika
w... wiadomosci.onet.pl/swiat/niemcy-smiertelny-wirus-zabija-owce-rolnicy-b... [*]
"Z tąd",że autor tak napisał debilu.
Serio jakiś test przy rejestracji powinien być.
sranie w banie, za małolata skakaliśmy z mostu kolejowego z łuku (czyli jak na filmie sama góra) i jak nikt nie przywalił w drewniany kołek w wodzie (3 przęsło było czyste jeszcze 15 lat temu, teraz nie wiem) to nic mu nie było...
pozycja mostu na google maps: 54.372359,19.839076
wysokość zbliżona
Debilu, a gdyby napisał, że po wypadku jego ciało lewitowało po czym rozpłynęło się w powietrzu, to też byś mi powiedział, że tak faktycznie bylo, bo autor tak napisał?
Zgadzam się co do tego testu testem.
testu*
Nie debilu
Cieszę się, że w końcu zwracasz się do mnie ciulu jak należy. Albo po prostu jesteś zbyt ograniczony umysłowo i nie wiesz gdzie należało postawić przecinek. Każdy zauważył (ja również), że napisałem post z błędem, ale po co bijesz pianę drugi raz na ten sam temat? Przecież nie o to pytałem. Nie miałeś co napisać i musiałeś się powtórzyć? Tak niesamowicie Cię podjarało, że zauważyłeś błąd ortograficzny? Czy po prostu z natury taki nudny jesteś? A cudzysłów to niesamowita aluzja swoją drogą.![]()
Nie martw się, moje posty i tak mógłbyś czytać, bez konta też się da![]()
@up
Faktycznie, straszne, masz więcej piw. I co, wyrywasz na to laski?![]()
Twoje posty za to biją inteligencją. Wyzywasz tylko od debilów i ciulów, bo mądrego nie napisałeś jeszcze nic i ciągle się powtarzasz. Skończ już z tymi tekstami o gimnazjum prostaku, czytałem już o tym w Twoim poprzednim poście.
I nie interesuje mnie co robisz z tatą przed snem, u mnie (w normalnym domu) frazeologizm "bić pianę" oznacza widocznie coś całkowicie innego niż u Ciebie. Pisałeś mi, żebym kupił sobie słownik ortograficzny, Tobie polecam słownik związków frazeologicznych, bo chyba jeszcze o czymś takim nie słyszałeś.