No to daj mi... czy ja wiem ile... no daj mi za 3 linki o j🤬iu dzieci przez polskich księży z ostatnich 3 miesięcy. Tak wiesz aby ciebie nie zgasić za mocno i nie z 3 ostatnich dni jak tak jebią codziennie to ułatwiam zadanie i tylko 3 przypadki z 3 miesięcy abyś mi udowodnił, że przynajmniej raz na miesiąc.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
Ależ oczywiście. Służę pomocą.
fakt.pl/wydarzenia/polska/krakow/ksiadz-molestowal-uczennice-z-nowego-...
tvn24.pl/wideo/z-anteny/ksiadz-pedofil,199046.html?playlist_id=21874
A resztę to sobie sam szukaj. Wystarczy wpisać google i włączyć filtr na linki do miesiąca wstecz...
google.pl/search?q=pdofil+w+ko%C5%9Bciele&oq=pdofil+w+ko%C5%9Bciel...
Ależ oczywiście. Służę pomocą.
fakt.pl/wydarzenia/polska/krakow/ksiadz-molestowal-uczennice-z-nowego-...
tvn24.pl/wideo/z-anteny/ksiadz-pedofil,199046.html?playlist_id=21874
A resztę to sobie sam szukaj. Wystarczy wpisać google i włączyć filtr na linki do miesiąca wstecz...
google.pl/search?q=pdofil+w+ko%C5%9Bciele&oq=pdofil+w+ko%C5%9Bciel...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<O prze ch*j, tvn i fakt
ksiądz w charakterze podejrzanego, bez zarzutów. Bez wyroku to ja mogę ciebie oskarżyć, że mnie zgw🤬ciłeś.
Dalej czekam na odważnych radykałów którzy poprą swoje tezy o tym, że codziennie księża polscy molestują dzieci.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Natomiast głosu że praktycznie co 10 pedał to jeszcze pedofil to jakoś nie chcecie ponosić głosu.
Media populistyczne wam robią wodę z mózgu przez tych księży pedofilów by odwrócić uwagę od pedałów.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<