na oko ma tam około 100 kg. Może trochę ponad. Bez asekuracji też się da ćwiczyć, wystarczy zrzucić ciężar najpierw na nogi a później usiąść i zrzucić z siebie. nie każdy może sobie pozwolić na asekurację tak jak ten typek (przecież przy każdym ćwiczeniu matki nie będzie prosił)
To nie kwestia ciężaru a głupoty i... zbyt wąskiej sztangi tak jestem ekspertem a więc odpowiadam
Na początku to znaczy kiedy podnosił sztangę z haków nie miał problemów więc powiedzmy że ciężar dobrał odpowiedni, jego problem jest taki, że chciał wycisnąć to nie na klatkę a na tricepsy (wycisk wąsko)
To nie kwestia ciężaru a głupoty i... zbyt wąskiej sztangi tak jestem ekspertem a więc odpowiadam
Na początku to znaczy kiedy podnosił sztangę z haków nie miał problemów więc powiedzmy że ciężar dobrał odpowiedni, jego problem jest taki, że chciał wycisnąć to nie na klatkę a na tricepsy (wycisk wąsko)
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Wyczerpujący trening przeprowadził
![]()
to nie trening.. on sprawdzal maksa![]()
ale tak serio.. kazdy jakos tam zaczynal, ja majac 16lat tez zaczynalem od takich ciezarow w granicach 50kg, bo duzo wiecej to on tam nie ma na pewno.. poza tym za wasko lapie sztange do czego zmuszaja go stojaki.. jak sie kupi lawke z marketu bez mozliwosci zmiany rozstawu stojakow to tak sie ma.. dlatego wolalem pospawac swoja, taniej i praktyczniej![]()
co do tego co odp🤬lil.. tez mi sie to zdarzylo pare lat temu, bodajze na 110kg.. ale nie mialem zalozonych zaciskow i moglem zrzucic ciezar bokiemale nie polecam.. bo szarpniecie w druga strone po zrzuceniu jest tak potezne, ze mozna sobie cos naprawde uszkodzic
@up no i nawp🤬la się przeciwbólowców i się kończy z rozj🤬ymi stawami bo nie czuje się bólu....zawsze będę powtarzał c🤬j nie kulturysta jeśli się nie potrafi podciągać i pompować na poręczach
Na przeciwbólowcach leci mniej więcej 3/4 zawodników w wyciskaniu, to raz. Dwa że staw zdechł najpierw, potem się zaczęło branie. Trzy że podciąganie gówno ci da, jak poleci ci na stronę 150kg na sztandze. Ja się potrafię podciągnąć 30 razy, a poleciało mi na bok marne 90kg. Niezbyt mi to pomogło. Właśnie kończę rehabilitację stawu barkowo-obojczykowego .
Marne 90 ho ho
k🤬a jak ty taki paker jestes to pokaz swoje fotki zobaczymy czy tylko w p🤬leniu jestes mocny czy nie