Zajebisty aktor, perełka wśród gawiedzi aktorskiej dzisiejszych czasów, idealnie potrafi wczuć się w graną przez siebie rolę (nie to co dzisiejsze wypicowane gogusie), a w tym filmie po prostu był najlepszy (i ta mina w ujęciu, kiedy grają hymn narodowy)
ciekawy jestem jak otrzyma paszport jak jest bezdomny i nie ma miejsca zameldowania. nie jestem obeznany w urzędowych sprawach więc pewnie zaraz mnie ktoś zjedzie
ciekawy jestem jak otrzyma paszport jak jest bezdomny i nie ma miejsca zameldowania. nie jestem obeznany w urzędowych sprawach więc pewnie zaraz mnie ktoś zjedzie
Filmu nie widziałem ale co do naszych bezdomnych reprezentantów, to mają oni więcej talentu niż te sieroty co biegają za tysiące/miliony i grać nie potrafią.
Ale straatveger ma rację, jeśli się czepiać to sportowiec nie może przypominać menela z zachrypłym głosem, tzw żulowskim "ż" i przebarwieniem na ryju. Na sportowca ten aktor nie pasuje.
Wolny kraj, wolność słowa ale tak wybitna.......itd
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie