Takie pakiety generalnie nie lubieją być przegrzewane ani dziurawione. W modelach samolotów jest to szczególnie efektowne. Najpierw katujesz baterię w locie, później zaliczasz porządną glebę (z dowolnego powodu), podchodzisz do rozbitego modelu a tu BUM!
Wada fabryczna, ale wole kupic iPhone ktory mi sie spali, pojde do sklepu ktory jest na kazdym rogu i dostane nowego niz zrec sie z Orange czy innym T-mobile o gwarancje
Nie wiem czy to iPhone ale mam swojego 3GS'a i uj się tak grzeje że to głowa mała czasami jest tak ciepły (nie tylko podczas ładowania). Gdy się z niego korzysta (gra, korzysta z neta itd.) Grzeje się nieziemsko.
Byscie pomysleli troche to byscie zrozumieli, ze wiekszosc takich filmow jest do wyludzenia pieniedzy od apple, czy innej firmy i czemu mysliscie ze na tym firmie jest apple? No tak trzeba hejtowac cos na co was nie stac
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie