metalu słucham od jakichś 9 lat, i doskonale wiem, do jakich gatunków wrzucić Hammerfall i Blind Guardian. Chodziło mi raczej o ironiczne nawiązanie do tego, co napisał aexalven twierdząc, że go nie kręci powermetal po czym wymienił te kapele.
człowieku, jak nie umiesz kulturalnie dyskutować to nie pisz nic a nie jedziesz po mnie jak po łysej kobyle w sposób chamski. Ja wiem, że od takich jak Ty kultury osobistej się nie uświadczy, ale może czasami warto spróbować?
Oj ludzie, przestańcie się gryżć nawzajem Metale powinni być jedną, wielką rodziną, czyż nie ? A co do Sabatonu, to kapela jest fajna Może nie jakiś szał, ale dają chłopaki radę
Należę do grupy która odwzorowuje WP i pola bitew. Władysław Raginis jest patronem właśnie tego stowarzyszenia, pod Wizną dokonał niemożliwego ze swoimi ludźmi. Szacunek do tego utworu.
A ja sobie czytam wasze komentarze i widzę że wszyscy "metalowcy" Ci wg Was prawdziwi i nie prawdziwi, strasznie obnoszą się z tym że srają na kraj w którym żyją, srają na ludzi swoich braci, siostry, znajomych bo to przecież polaczki.
Panie aexalven - w swoich wypowiedziach pokazałeś jakim jesteś szmatławcem bez kultury, to ty nie potrafisz rozmawiać z ludźmi bo uważasz że "moja racja jest najmojsza" a reszta to gówno. Odejdź od komputera i nie mędrkuj więcej bo Ci nie wychodzi pseudo metalku bez twarzy. Puca
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie