Zap🤬la czyms z daleka kolo dokladnie wiedzial co zrobic

zeby jej pop🤬lic w glowce. Ona miala juz obraz jakie to ma piekne wspaniele kraglosci widziala w mysli jak lapie ja za piersi a tu nagle bec

ale zajbiste perly. Takie okragle muaa. I dotego ostra oznak zainteresowania p🤬lniecie wlosami z jej strony. A potem sie dziwic ze nasz kochane kobitki maja kompleksy jak wszedzie widza modelki zajebiste urbania i cycki na wiszchu. H🤬j jebie tu z daleka stereotypem modelki i miesniaka. Wyobraz sobie przez nasze j🤬e spoleczenstwo i normy boja sie tego czego naprawde kochaja sexu... Nie mysl o tym. Uswiadom sobie czesem wiecej niz my tego pragna, uczucia ktore przeplni je bezgranicznie. Czy portafisz wyobrazic sobie pelna game uczuci od a do z ciekawosc, zainteresowanie adrenealine, ekscytacjie, euforie, podniecenie one dzialaja lepiej niz narkotyk. Po h🤬ja sie tak pieknia no na h🤬j zeby pokazac sie kolezanka jakie to sobie zajbiste ubranka kupily czy po to zeby poznac wartosciowego faceta. Ktory zyje przygoda chwila i zabawa. I nie myslcie ze musicie miec zajbiste bmw chate czy markowe ubrania. Czy to wazne? Ale ok lepiej siedziec godzinami przed kompem i ogladac porazki, glupoty. A na h🤬j ja sie tak produkuje. Przynajmniej wiecej wspalnialych kobiet dla mnie. Dzikuje dowidzenia dobranoc.