Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Ta pielęgniarka czy doktorka w tym kitlu, to też znalazła swój dyplom w dodatku do gazetki art. spożywczych.
Normanie gościa się kładzie a nic walczy jego utrata przytomności, ja p🤬le...
Ta pielęgniarka czy doktorka w tym kitlu, to też znalazła swój dyplom w dodatku do gazetki art. spożywczych.
Normanie gościa się kładzie a nic walczy jego utrata przytomności, ja p🤬le...
Pracuje na ruskich zawodach, dawania sobie w ryj do nieprzytomności. Nie za wiele od niej wymagasz?
Fajne to, jakby tak postawili polskich polityków, to bym chętnie wziął udział. W zasadzie to pewnie ze wszystkimi bym mógł startować, o ile mógłbym walić pierwszy.
Nie powiem - ciekawe te twoje tematy, ale czy tylko ja zauważyłem, że w opisach ewidentnie spoilery nap🤬lasz? Od razu wiadomo co, kiedy, gdzie, z kim... Aż czasami nie chce się oglądać, bo wiadomo o co kaman.
Raczej najgłupszy sport jaki widziałem i jeszcze specjalnie się dawać walić po mordzie. W boksie to chociaż jak bardzo dobry jesteś to możesz ani razu nie oberwać a tu tak czy siak na ryj dostaniesz.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie