podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz1. Wybij wszystkich inteligentów z przeciwnej partii podczas pierwszej rewolucji
2. Wybij wszystkich inteligentów ze swojej partii podczas kolejnych czystek
3. Dla pewności powtórz czystki nie pomijając tym razem również średniego szczebla
4. Wyślij na wojnę pozostałości ludzi posiadających korę mózgową
5. Pozostałości reprodukuj między sobą podlewając zalążki odradzającej się inteligencji tanim alkoholem
6. Brak profitu
czemu się dziwić, Putin rozdaje wódę niemal za darmo, więc społeczeństwo nie posiada mózgu, resztę doprawi telewizornia jak u nas propagandowa TVN której początki zaczynają się z końcem afery FOZZ, a które są początkiem uni wolności, platformy, swetru i innego ścierwa według mnie
Nie ma to jak jeździć po TVN'ie, kiedy państwowa telewizja twierdzi, że Kaczyński to wybawca narodu a PO wzięło 620 milionów na premie i dodatki do pensji![]()
Nie bronie TVN'u, no ale k🤬a... Rozliczajmy wszystkich, a nie tylko tych co nam się nie podobają.
A, no i nie zapominajmy, że TVN to telewizja prywatna, więc nawet nie musisz za nią płacić. Nie to co za to ścierwo TVP.
C🤬ja wiesz gnoju, bo ja pamiętam gierka, jaruzelskiego, urbana, dlatego nie będę z tobą polemizował, choćby dlatego że twoi rodzice nie siedzieli w celi tylko za poglądy, lub wyjście na ulicę w dniu 3 maja, poczytaj, zapoznaj się z naprawdę prawdziwymi aferami, kto był ich beneficjentem, kto zyskał, prywatyzował, zarobił, wtedy porozmawiamy