Wysłany:
2015-07-29, 13:44
, ID:
4117012
94
Zgłoś
Takie coś mnie wk🤬ia. Z jednej strony bardzo współczuję takim kalekom i z całego serca chciałbym dla nich dobrze ale po c🤬j takie cyrki odp🤬lać.
To niczym się dla mnie nie różni od tego jak ktoś dawno temu wrzucał film gdzie jakiś inwalida walczy c🤬jwie gdzie w niepamiętam w czym (ale jakieś sztuki walki) i przeciwnik mu się podkłada.
K🤬a od tego są rywalizacje aby wygrał lepszy a nie bo komuś pęka serduszko bo dzieciak ma porażenie umysłowe.
To wbrew pozorom jest okrutne bo daje się zgubną nadzieję takiej osobie ,że jest równie sprawna jak normalna osoba.
No nie róbmy sobie jaj do c🤬ja walca władysława.
Niepełnosprawny nie jest jak pełnosprawny człowiek. Współczuję i w ogóle ale nie widzę powodu aby na siłę robić takie jazdy aby się taka osoba poczuła normalna bo nie jest normalna a banda debili tworzy ułudę która sprawia ,że jak taki kaleka zderzy się z rzeczywistością to będzie dla niego o niebo gorsze przeżycie niż to czego doświadczałby będąc świadomym swojej ułomności.
Pewnie troszkę p🤬lę dla niektórych ale wyobraźcie sobie ,że sami macie niepełnosprawne dziecko i czy chcielibyście dla fałszywych, udających i sztucznych oklasków, przyklasków, uśmiechów dawać swojego dzieciaka do rywalizacji ze zdrowymi dziećmi?
Ja bym nie chciał. Bo to właśnie ośmiesza takie dziecko a nie mu pomaga.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !