Te koty nie robią sobie z was żartów. One mają na was szczerze wyj🤬e c🤬le. Jakie to piękne uczucie ignorować wszystkich zazdrosnych c🤬ja wartych pojebów, którzy w swoim życiu i tak nic wielkiego nie osiągną. Koty są zwinne i sprytne i to u nich pracują psy i liżą im dupsko. A teraz porada dla tych, którzy mają coś więcej w swoich mózgach niż styropian: oprócz zap🤬lania w szkole radzę znaleźć sobie jakąś pasję żeby wam te psy nie przejechały ambicji. A i zlewać sk🤬ieli jak tylko się da
Ah i przyznam, popełniłem masakryczny błąd w moim poprzednim akapicie. Powinienem dodać cudzysłowy pod jakżesz wulgarnym określeniem tzw. zap🤬lania. Kto zap🤬lał ten zap🤬lał, kto ma łatwiej przyswajalny mózg ten się op🤬lał(czasami coś sobie biorąc do rąk na sprawdzian albo jakiś czerwiec). I to wg tych wszystkich znawców pewnie cały czas w ten sposób wygląda:
- Uczysz się synku?
- Tak mamusiu, na maturkęęęę...
Miazga. Naprawdę tępe c🤬je myślicie, że Ci kolesie są na 100% tacy uczciwi, dobrzy i się uczą w domku...
Szkoda słów...,
ale ja nie zamierzam nikogo tu do czegokolwiek przekonywać, żyjcie sobie ze swoją świadomością