Do niedawna uważałem Kaczora jako takiego samego złodzieja jak jest jego konkurencja. Ale jak widzę nagonkę na niego w mediach to zaczynam uważać inaczej. Jednak był to koleś który chyba na prawdę chciał wybić establishmenty postkomunistyczny przesiadujący między innymi w tych mediach które go krytykują. Podsumowując, na Kaczora i tak nie zagłosuje bo ostatnia jego wygrana tylko pokazała ze nie ma on szans z tym establishmentem, po prostu jest za głupi. Za to Korwin ze swoja inteligencja ma szanse jakoś ukrócić tą samowolkę komuchów, nawet jak dostanie się niewielka jego grupa do sejmu. Przypomnijmy sobie jego wystąpienie w sejmie
Takimi wystąpieniem zjednoczy sobie większą rzesze ludzi i może w następnych wyborach osiągnie sukces.
Jeśli ktoś uważa, że pis to prawica, to niech się najpierw zapozna z ich programem i obietnicami, a potem mi powie skąd jaro weźmie pieniądze na 3 miliony mieszkań, ale oczywiście jako , że nikt nie przeczyta, to mam tu małą ściągę
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie