Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Gość jest albo farmerem(Polski rolnik( niesłuszny przydomek wieśniak)) albo weterynarzem. Nic nie dzieje się na tym filmie z przypadku a koleś dokładnie wie co robić.
Zrobił bym dokłądnie to co on, a nigdy się za ardzo nie interesowałem się odbieraniem porodów xD to chyba jest dosyć domyślne dla myslących ludzi...
Jedyne co to pępowine bym przeciął i zawiązał z obu stron na wszelki wypadek mimo zę zwierzęta chyba tego nie potrzebują, nie wiem czy sie powinno wyciągać z ciała w ten sposób?
Widac ze koles robi to pierwszy raz, troche za szybko wyciagnal cielaka. No i po wszystkim pepowine po prostu sie urywa i nie wyciaga lozyska tylko zostawia az krowa sama je urodzi Jak na pierwszy raz to i tak super
Koleś musiał mieć wiedzę na ten temat.. ja bym nie wiedział co robić.. nigdy w życiu nawet nie dotknąłem krowy już nie mówiąc o jakiejkolwiek wiedzy na temat krów, poza tym że dają mleko cyckami. I mało ludzi raczej ma o tym pojęcie..
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie