Ruscy chociaz potrafia sobie kulturalnie w ryj dac i kazdy wie za co dostal. W Polsce kozak w aucie, a jak dostanie w ryj to od razu po Policje dzwoni a pozniej czlowiek ma problemy. Wiem, bo sam dzwonilem
@Skoll skoro chcesz już zgrywać mądralę to przedstawię Ci sens tego co Ty napisałeś w swoim komentarzu:
nazywając siebie "kozakiem w aucie" musi być tu drugie dno a tym drugim dnem jest nieumiejętne zastosowanie się do przepisów ruchu drogowego. Później przechodzisz do wykonywania telefonu na 112, co może być jednoznaczne z tym, że właśnie dostałeś w p🤬dę (nazwijmy to lekcją teoretyczno-praktyczną) więc skończ p🤬lić i zgrywać cwaniaka bo w taki sposób piwa nie dostaniesz.
Skoll sam bełkot napisałeś to się nie czepiaj.
"... W Polsce kozak w aucie, a jak dostanie w ryj to od razu po Policje dzwoni..."
"...Wiem, bo sam dzwonilem ... "
Nie spinaj się "kozaku"
@up Nie wierzymy we wszystko co przeczytamy, przynajmniej nie ja. Uważam się za osobą wystarczająco inteligentną żeby tępić wadliwe jednostki takie jak Skoll i uzmysłowić im jakimi są kretynami wśród normalnie panujących wartości na tym portalu