Świat zostanie podzielony pomiędzy trzy Mocarstwa, my przypadliśmy znów Sowietom.
Kacapy opowiadają o nowym, wielobiegunowym świecie, tylko nie wiem skąd ich pewność, że będą jednym z owych biegunów. Przecież Rosja ma mniej niż połowę ludności USA, 1/10 ludności Chin. PKB: USA 27 bilionów USD, Chiny 18, Rosja 2 (i to przed wojną). Per capita: USA 80 tys. dolarów, Chiny 18, Rosja 13 (Polska 22 tys. )))) Z czym do ludzi, ja się pytam?
A filmik dobry. Ilustracja przysłowia "gówno chłopu nie zegarek". Amen.
No to z dwóch zrobią dwanaście. Dostali w prezencie od trumpa całą rozbrojoną UE, więc będą jego sojusznikiem w wojnie z Chinami.
Tramp na smyczy Putina? Ta wiedza to od Tuska? A Putin przypadkiem nie chodzi już na smyczy Pekinu? A gdzie w Twojej układance jest miejsce dla miłościwie panujacym nam Żydów? A gdzie jest miejsce dla Schwaba, Rockefelera, Sorosa, Rotschilda? A gdzie są wreszcie prawdziwe, największe korporacje t.j. Blackrock czy IG Farben?
No bo chyba z tym, że Tusk jest na niemieckiej smyczy to już nie dyskutujemy.
Trump nie jest winny temu, że Europa sama się rozbroiła.
Albo się ogarniemy w europie sami, albo będzie kibel, ale wygląda na to, że USA już nie stać na armię, która broni tak wielu sojuszników.
Ukraina kupiła europie 5 lat, więc jakaś szansa jest.
Co do wojny z Chinami, to jeżeli ruski teoretycznie staneli by po stronie USA, to nie będą mieli czasu na podbój europy, Dla Rosjan bezpieczniejsze jest stać po stronie Chin.
Ruscy staną po stronie usa, a Europą dostaną w nagrodę już po zwycięskiej wojnie.
To taka tradycja.
Tramp na smyczy Putina? Ta wiedza to od Tuska? A Putin przypadkiem nie chodzi już na smyczy Pekinu? A gdzie w Twojej układance jest miejsce dla miłościwie panujacym nam Żydów? A gdzie jest miejsce dla Schwaba, Rockefelera, Sorosa, Rotschilda? A gdzie są wreszcie prawdziwe, największe korporacje t.j. Blackrock czy IG Farben?
No bo chyba z tym, że Tusk jest na niemieckiej smyczy to już nie dyskutujemy.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"ja p🤬le jakie to są kaleki i taki chce Europę podbić heheheheh p🤬lone z🤬by dziwić sie putinowi że zagania takich do okopu no bo taki z🤬b to do czego może się nadawać tylko jako wykrywacz min na froncie j🤬e podzwierzęta śmierć kacapi!!!