No cóż, zza klawiatury to każdy lamus jak ty twardy... ale gdybyś tam był to jestem pewien że sp🤬alał byś w pod skokach a jak nie ten ,, knur '' zmiótł by cię z planszy w jakieś 5 sekund i odciął światło.
A co do ,, knurów bez mięśni '', to polecam ci zboczyć jak wyglądał słynny Fiodor Jemieljanienko i co robił z napakowanymi kolesiami...
,, jednym słowem '' w dupie byłeś c🤬ja wiesz !
Ja p🤬lę. Świniak z posterydowym spuchnięciem brzucha robi nam świetną reklamę...
podpis użytkownika
The body positivity movement is the only mevement that requires no movementNo cóż, zza klawiatury to każdy lamus jak ty twardy... ale gdybyś tam był to jestem pewien że sp🤬alał byś w pod skokach a jak nie ten ,, knur '' zmiótł by cię z planszy w jakieś 5 sekund i odciął światło.
A co do ,, knurów bez mięśni '', to polecam ci zboczyć jak wyglądał słynny Fiodor Jemieljanienko i co robił z napakowanymi kolesiami...
,, jednym słowem '' w dupie byłeś c🤬ja wiesz !
A ja tu widzę, że wy Polacy jesteście pod wpływami niemieckimi. Niemcy też się irytują gdy coś zakłóca ciszę i zaraz reagują. Dziwne, że w Polsce też już tak jest i nie można muzyki posłuchać bez pozwolenia bezmózga.
To piszą dzieci, które ćwiczą, są troszeczke wyrzezbione i mysla, ze maja jakikolwiek podjazd do chlopa 35-45 letniego o wadze 120-130 kilo. P🤬lnie raz a dobrze i dziecko ląduje na betonie i nie wie gdzie jest i co sie stalo, jak sa w kilku to reszcie mięknie i zbiera kolege z podlogi
Wyj🤬e mam w to jak Polaków postrzegają w dupę biorący ćwierćstrzałowcy.
Natomiast wiem, że ty lubisz kucać na mieczyki zagranicznych, kolorowych c🤬li i dlatego powinieneś takich swiniaków spotykać przynajmniej raz w tygodniu aby mogli ci zaj🤬 placka na pysk i przypomnieć gdzie twoje miejsce w szeregu.
Tacy tu wszyscy kierujący uwagę na jego wygląd. Czyżbyście tym razem "nie r🤬ali"? Gość przyj🤬 się do kolorowych najduchów, którzy nap🤬lają w nocy muzyką i coraz bardzie zawłaszczają przestrzeń a tu na sadolu cycku mu oglądają....