Zawsze z chęcią słuchałem takich opowieści. To znaczy wojskowych. Jak ktoś wcześniej napisał, mieszane uczucia, ale teksty takie jak ' ruscy pojechali tam po tablice mendelejewa' 'na drugi dzien przyjechaly buldozery i kolejna flaga supermocarstwa' pokazuja jaki ten swiat jest po*ebany.
Tak... Nic tylko dalej się utwierdzać w przekonaniu o służbie ojczyźnie...
Zainteresowanym polecam również książkę "Pierwszy kontrakt" J. Wista- Polaka w szeregach Legii cudzoziemskiej
Ja ze swojej strony dodam że rozmawiałem z człowiekiem który był w legii, opowiadał jak był snajperem w afganistanie czy innym iraku.
Zrobił sobie zakład z Ukraińcem o toktóry więcej zabije tych arabów i mial niezła radochę jak o tym opowiadał...
Gość jest dziwny o.O
No ale co tak kto lubi
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie