Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Ładowałem to z kolegą przez cały poprzedni rok. Wypijałem 3 bez problemu potem szampan i piwko rano zgon. Mój kolega z Bieszczad potrafi walnąć 5 ,6. Kac po tym niesamowity
Kłamiesz! Nie możesz mieć kolegów, bo jesteś z Rzeszowa. EOT
Pozatym dla Was Bieszczady sie zaczynają przed Łańcutem więc juz całkiem nie ma o czym gadać
To nie jest jakiś Warka Strong Apple Wine. To nazywa sie ''GAZ''. Na Podkarpaciu każda pani ze sklepu od razu wie o co chodzi. Pare miesięcy temu zmienili etykiete. Pochodze z okolic Sanoka. Z wiochy koło Sanoka dokładnie. Wychowałem sie na tym. Klepie zajebiście. Ostatnio młodzież popija z tzw. benzyną czyli czyli z żółtą oranżadą. Koszt to jakieś 4,80zł.
kubek pół na pół z przepychem (pamiętajcie przepych zawsze musi mieć taki sam kolor jak wino, w tym wypadku może by żółta helena, ew. lift brzoskwinia-jabłko). Piliśmy to jako drinki z cytryną, lodem i przez rurkę ale nie polecam. Najlepsza opcja to kubek na strzała i przegryźć 1-2 chrupkami ( ustalić od górnie że więcej nie bierzecie bo jak wam się zagrycha skończy do tej siary to wam ryj opadnie).
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie