Czy kiedykolwiek prowadziłeś nowy model Audi? Siedziałeś w nim? Miałeś okazję jechać jako pasażer?
Sądzę iż nie, podobać Ci się nie musi, ale są to strasznie dopracowane samochody, których wnętrza mają najwyższą jakość, ze względu na pracę mojego Ojca jeździłem praktycznie wszystkimi modelami Audi od 2007 roku, włączanie z R8 4.2 V8 czy modelami RS. Możecie hejcić że ściemniam, ale w rodzinie mamy A7 3.0 TFSI (300 konna benzyna z kompresorem) w wersji S-line i jest to najlepsze i najpiękniejsze auto jakie kiedykolwiek posiadaliśmy.
Nie miałem na celu chwalenia się czymkolwiek, tym bardziej że to nie mój samochód tylko Ojca, ale przeciwdziałać hajterom.
Mogę wrzucić fotkę jak ktoś nie wierzy ; - )
Pozdro
I po co kozaczysz? Synalek tatusia się znalazł. Gdyby nie praca tatusia, pop🤬lałbyś Golfikiem z nadtlenkiem LPG i rynną zamiast wydechu. Tatuś pewnie na myjni pracuje, albo podstawia samochody z parkingu pod wejście hotelu.
podpis użytkownika
A beautiful way to become infected, alone or with othersTo mi się podoba w reklamach dużych koncernów samochodowych - jadą z antyreklamą po konkurencji jak siemasz, nie boją się przedstawić innych marek w swojej reklamie. Nie wiem, beceluja jakieś kary ze spraw sądowych (wykorzystanie znaku handlowego, logo marki, itd), czy koncerny samochodowe mają po prostu zdrowe podejście do tematu i dobre poczucie humoru?
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
ps2. samochody audi oparte na w.w płycie podłogowej należą do jednych z najgorzej wyważonych z marek premium, silnik przed przednią osią i lekki tył sprawiają że prowadzi się toto beznadziejnie w porównaniu np. do lexusa
I po co kozaczysz? Synalek tatusia się znalazł. Gdyby nie praca tatusia, pop🤬lałbyś Golfikiem z nadtlenkiem LPG i rynną zamiast wydechu. Tatuś pewnie na myjni pracuje, albo podstawia samochody z parkingu pod wejście hotelu.
ps2. samochody audi oparte na w.w płycie podłogowej należą do jednych z najgorzej wyważonych z marek premium, silnik przed przednią osią i lekki tył sprawiają że prowadzi się toto beznadziejnie w porównaniu np. do lexusa
Pozdrawiam trzeźwo myślących i nie napinających ; d
Ty rzeczywiście masz coś nie tak z głową. Pozdrawiasz nie napinających się, a sam wciskasz jakiego to masz bogatego tatusia żeby Ci wszyscy zazdrościli.
(ironia on)A ja mam Dwa Jeep-y Grand Cherokee, i Porsche Cayenne, a do tego w planch mam zakup Porsche Panamera. (ironia off)