Czym dobitnie potwierdziłeś moją tezę braku korelacji.
`Uważa się, iż słoneczne promienie ultrafioletowe są przyczyną ok. 85 procent wszystkich przypadków raka skóry.`
Pozdrawiam
Nie ma czegoś takiego jak rak kości.
Nie ma czegoś takiego jak "rak kości".
Rak kości Kostniakomięsak (Osteosarcoma)
Nowotwór złośliwy kości, o charakterze pierwotnym
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.Wszyscy chorowali i chorują na raka, tylko dawniej jako przyczynę śmierci wpisywało się "umarł na polu, prawdopodobnie zawał", "umarł w bólu, prawdopodobnie pęknięte jelito". Czas do tego nic nie ma, czy to teraz, czy sto lat temu, czy w czasach gdy psy srały uszami. Nie każdego było stać na sekcję lub zwykłe leczenie za życia, więc wiele osób miało w rubryczce "przyczyna" wpisane "naturalna". Moja prababcia pochodziła z małej wsi w promieniu której wszyscy byli samowystarczalni - jeden piekł chleb, za to dostawał od mojej prababci kury, prababcia handlowała także na mleko (mleko, maślanka, masło). Każdy miał swoją studnię, czystą wodę, świeże powietrze, zwierzątka wp🤬lały trawkę i czyste zboża, światło tylko z lamp naftowych i świeczek, brak telefonów i telewizorów, spali w zimę na zapieckach i co? I więcej jak połowa na starość miała jakiegoś raka.
podpis użytkownika
matko bosko kochano@grelix
ty osiągnąłeś najwyższe stadium poj🤬ia
jednakowoż problemy psychiczne ci nie grożą....
Jest chyba k🤬a oczywistym że to co jemy, naj🤬e chemią, hormonami itp itd. jest w ogromnej mierze odpowiedzialne za te schorzenia. Jeżeli tego nie ogarniasz to brak mi po prostu słów na twoja głupotę.
A p🤬lenie o jakimś spisku jest w tym momencie k🤬a delikatnie mówiąc nie na miejscu.
Idź wypchaj się frytkami z maca
podpis użytkownika
Może kiedyś zawodowo będę sadolką z prawdziwego zdarzenia