A co wy macie do faszyzmu? Połowa sadola zachowuje się i piszę jak faszysta a w komentach jedziecie jak gnój po kapuście po nich... Obrażacie samych siebie czy co? I popieram Pana wyżej, bo jak widać do sadola dorwały się gimby. Ach te ferie.
Widzę że powoli na Sadolu rozprzestrzenia się mój "ulubiony" polski podział tylko w nieco zmienionej formie. Kiedyś było: "Nie lubisz Tuska? Ty pisiorze!" (ewentualnie w drugą stronę), a teraz na Sadolu jest np.: "Nie lubisz narodowców? Ty lewaku! (ewentualnie w drugą stronę). I pomyśleć że ja naiwnie myślałem że na Sadistic przebywają raczej ludzie wolni od taki płytkich przemyśleń. O naiwności!
Jesteś zarejestrowany od 2009 roku i nie widziałeś, że ten portal jest dosyć faszystowski? Naprawdę nie wiem co się dzieje. Co drugi temat na sadolu ma charakter faszystowski (rasistowski itp.) a nagle jeden temat na temat czegoś i nagle zlatują tu się lewicowcy... Nie wiem kim trzeba być, żeby być za lewicą i oglądać faszystowskie żarty itp. Naprawdę weźcie się zastanówcie na jakim portalu przebywacie i co za śmieci piszecie. Chcecie to spadajcie na kwejka albo inne gówno i tam siejcie gówniane posty i tematy
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie