Piekny materiał pokazujący zj🤬ie umysłowe lewactwa. Osobiscie polecam kolesia, który twierdzi że komunizm sie nie sparwdził bo zawiódł czynnik ludzki i trzeba ten czynnik wyeliminować.
Czy warszawiaki robią cos poza samym protestowaniem?
jako Warszawiak odpowiem, tak pracujemy w tym czasie i nawet nie wiedziałem o marszu Inaczej ujmując olewamy, to chyba najlepsza metoda, ignorować margines...
Poziom ich wypowiedzi świadczy o niskiej inteligencji. Zamiast wykorzystać pyte i coś konkretnego walnąć (jak ten typ od robo-komunizmu - chyba), to nawet haseł z ich transparentów nie potrafią wytłumaczyć. O ile 1 i 2 fala miały sens, bo wyrównywały pozycje kobiet, to 3 dąży do dominacji. Od siebie dodam, że obecna ugoda dotycząc aborcji mi pasuje i mogłaby zostać, ale oszołomom z obydwu stron to nie pasuje.
Wstyd Polakiem być.. Jak to ktoś przetłumaczy i puści w świat. Co to jest telemedycyna? Gdzie można się tego nauczyć w szkole czy na kursach? Bo mi się wydaje że ta panna nadciąga nasze babcie i dziadków na ultra super lecznicze lampy z gazem z wulkanu Etna. Także nie wiem czy się śmiać czy płakać ale wiem jedno wstyd na cały świat.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie