jest więcej filmików tej serii czy to taka odrębna krótkometrażówka? a może to scena z kolejnej części punishera?
Filmik mi się zajebiście spodobał mimo paru przegięć (kości łamały się jak patyczki i jak już wspomniano daniels palił sie lepiej niz benzyna)
Jak jest tego więcej to wrzucaj. Piwko leci.
@taz92 do tego nierzeczywiste ilości krwi. No ale to adaptacja komiksu, więc nie ma co się dziwić w sumie, chociaż ja też wolałbym realistyczniejszą wersję. piwo
Nie jestem pewny czy używanie w/w wymienionego trunku do podpalenia murzyna zalicza się do reklamy czy antyreklamy
@Eustachy6 ja nie wiem, czy reklama czegoś np. w Klanie, czy innym badziewiu to reklama, czy antyreklama
Dlatego też skorzystałem z słowa "lokowanie" produktu
Jaki k🤬a dziwny zbek okolicznosci wczoraj gdzieś koło 18:20 wracałem ze sklepu w torebce miałem 5 żubrów i jednego Danielsa torba sie zerwała i mi się rozj🤬 k🤬sa a piwa... też
Punisher ... mój ulubiony komiks z dzieciństwa. Co do ekranizacji - pierwszą z 1989r. z Dolphem Lundgrenem jeszcze na VHS oglądałem - super film. Kolejna z 2004r. z Thomasem Jane - straszny gniot, w holiłudzkim stylu wmieszane romanse głównego bohatera z jakąś tam p🤬dą. Nadzieję przywrócił mi ten z 2008r. Punisher Warzone z Rayem Stevensonem - po prostu pain and punishment przez cały film i zero romansu - czyli tak jak powinien wyglądać film akcji.