8 razy byłam i zawsze w "swoim" obrębie sprzątałam wraz ze znajomymi. Przy takiej ilości ludzi nie ma mowy o utrzymaniu sterylnej czystości. Na każdej imprezie potem jest syf i się sprząta. Czy to Woodstock czy ŚDM, tzw news z dupy.
Walczący pisowiacy, jest delikatna różnica. Sprzątanie po woodstoku, jest po stronbie organizatora. Zaś za sprzatanie po śdm płacisz ty, ja, my czyli społeczeństwo qrwa
Dajcie spokój piwniczaki z tymi nagonkami. Nie byłem nigdy na woodstocku, nie moje klimaty ale na dziesiątkach innych festiwali tak. Syf wszędzie taki sam, z tym że może szybciej ogarniany. Od tego są ekipy sprzątające.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie