grondir napisał:,
Cytat:
HAHA a to się uśmiałem serdecznie, wiecznie zbuntowany cwaniak z głosem 15 latka przed mutacją najlepszy w rapie
przeciętny czarny raper miażdży go i trzeba mieć chyba h🤬ja w uszach, żeby tego nie słyszeć, eminem nigdy nie zrobi takiego kawałka jak ten poniżej, bo nie ma tego ciężkiego, basowego głosu, który można opisać tylko jednym słowem : KLASA
To raczej prowo ... Rick Ross jest bardziej kwadratowy niz jednostki powierzchni i slychac to odrazu ... Jedyny jego kawalek jaki siada to "Miliions" z Pusha-T, ale to dlatego ze to feat. u Push'a-T, a zwrotke ma glupsza niz Jola Rutowicz ...
Maupajoke podpis:,
Cytat:
"Jestem głuchy Jestem ślepy Jestem daltonistą.
Po prostu Ideał."
Bardziej pedalskiego opisu nie mogles ustawic ... Pewnie walisz gruche przed lustrem. Mozesz uzywac slowa "pedal" tylko dzieki wolnosci slowa, ale w twoich ustach to c🤬j i kazdy na osiedlu, a teraz i na sadisticu cie jebie .
A w temacie to Eminem zostal wypromowany przez Dre, choc bez skilla by mu sie nie udalo . Matke nazywal k🤬a , bo byla k🤬a... Teksty - indywidualna sprawa. Flow, technika, śpiewki - najwyzszy poziom . Eminem jest dowodem , ze rap to muzyka, a nawet cos wiecej, bo swoimi tekstami czy spiewkami w refrenach wywoluje mase roznych emocji.