Wycinek z dośc ciekawego filmu z serii "Girls Gone Wild" (koneserzy być może podadzą nawet konkretny odcinek W dalszej części filmiku okazuje się, że typiarka ma ledwo 17 lat więc i tak zgodnie z amerykanskim prawem nie mogli pokazac nic w czym się specjalizują, ale i tak połowa jej wdzięków jest widoczna bez rozbierania
Ale jakby ktoś np. filmował waszą dziewczynę komentując przy tym "zajebista dupa" też byście byli zadowoleni? Pewnie przybilibyście piątkę z takim typem.
@Takach: drewniane rakietki do odbijania gumowej piłeczki. Dosyć popularne w nadmorskich miejscowościach, kiedyś jak wyjdziesz z domu to może się z takimi spotkasz:)
@Takach: drewniane rakietki do odbijania gumowej piłeczki. Dosyć popularne w nadmorskich miejscowościach, kiedyś jak wyjdziesz z domu to może się z takimi spotkasz:)
Istnieje coś poza moim domem? Myślałem, że to tylko pustka, a pieniądze same się zarabiają i jedzenie samo wskakuje do lodówki, prąd bierze się z patrzenia na monitor etc.
@Up
Możesz powiedzieć po c🤬j streszczasz filmik nie wypowiadając nawet opinii na jego temat? Zepsułeś mi całą zabawę bo najpierw przeczytałem komentarze...
Wybacz, nie przewidziałem że są tutaj tacy ludzie jak Ty. Masz piwo w ramach przeprosin.