A prawda jest taka, że jak otwierałem firme za PO to płaciłem zus-u 630zł. Za PIS-u firme zamknąłem... Teraz sytuacja zmusiła mnie żeby znowu otworzyć....
Och.... Jak miło mi sę zrobiło kiedy pani w zus-ie poinformował mnie że składka wynosi 1600zł. I właśnie tak ten wspaniały rząd wspiera polską gospodarkę i mikroprzedsiębiorców. Pozdrawiam i ch*j w dupĘ pisowcom!!!
A zauważył, że wszystko rośnie? Jaka była minimalna krajowa za PO a jaka jest teraz? Jakie były ceny ale i średnie dochody za PO a teraz. Czemu więc składka ZUS ma stać w miejscu? Jedni tracą inni się bogacą. Są tacy którzy niezależnie od władzy się bogacą inni upadają. Jak jest koniunktura to niejeden po cichutku się bogaci a udaje przed ZUSem czy pracownikiem, że stara bieda.
Kolega mnie podubiegł Ale sens jest ten sam. To tak jak porównywanie cen z niemieckimi ale bez uwzględnienia siły nabywczej.
Jak czytam te komentarze żeby okradła kościół albo siedzibę po czy biuro PiS to myślę że Polska jest jak te 2 pół dupki. A normalni ludzie są w środku czyli w czarnej dupie
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.