EudezetReprezent napisał/a:
B-B spoko dla ciebie c🤬jowy dla mnie zajebisty,teraz obejzalem jeszcze niby freestyle tego gospela ten to jest dopiero c🤬jowy,ostry ma moze za madre teksy dla ciebie moze nie dorosles
Nooo taaaa "za mądre teksty"? No to poproszę jakiś jego "mądry" tekst z free !
Ja pamiętam to:
"nie chce się sprzedać tak jak Górniak bo jedyne co wiem to że Górniak mnie wk🤬ia, a dlaczego? Bo ma krzywą p🤬de, ta p🤬da zakracza ziomuś o mielizne"
albo
"gdy pożeram frytkę patrzą się na mnie krzywo, a frytka, była tu i w barze, posuwał ją Franciszek kozak w autokarze"
No k🤬a wysokich lotów freestyle ...
Idz sie k🤬a utop idioto.
OSTR na free p🤬li o niczym byle się rymowało.
Endiegs napisał/a:
Haha w czasach gimbazy słuchałem rapu i jarałem sie tymi białymi murzynami, ale gdy wziąłem do ręki gitarę i uświadomiłem sobie jak trudno jest cokolwiek stworzyć na instrumencie, zrozumiałem, że byle knypek może być raperkiem. Wystarczy jakiś kradziony bit i bełkot z rymami dokładnymi. Do tego w większości kawałków p🤬lą o tym samym, a jak od czasu do czasu ktoś nawinie coś mądrzejszego to wszyscy walą sobie konia krzycząc "jaki zajebisty przekaz".
A co do freestylu to rzeczywiście trzeba mieć trochę umiejetności, ale bez przesady. Poskładałbym tych OStrego, Łoniaka i innych ulicznych poetów z palcem w dupie. Pozdrawiam.
Chyba sobie sporo wiek zawyżyłeś w profilu.
Po pierwsze gówniarzu zobacz sobie w Mój profil ile mam lat !
Jestem ostatnim rocznikiem który szedł starą ścieżką edukacji czyli 8 klasowa szkoła podstawowa.
Wieć k🤬a mać jaka gimbaza w wieku 35 lat ?!
Po drugie i najważniejsze zesrałbyś się, a nie sklecił byś nawet dwóch linijek bez "uje" i "c🤬je" (Z resztą nagraj coś "chętnie" posłucham)
Po trzecie nazywaj k🤬sa jak tam chcesz, ale walenie konia to nie jest granie na gitarze.
Po czwarte: Usiądź nawet przed komputerem i zrób jakiś dobry bit (pewnie nie wiesz że nie wszystkie podkłady w rapie są robione na kompie ale czego można wymagać od dziecka)
A na koniec to pokażprzyklady "p🤬lenia o tym samym"
C🤬ja słyszałeś, w dupie byłeś a nawet gówna nie widziałeś !
Powinni ci w tym gimnazjum łeb w kiblu spuścić może byś się ogarnął !
bobuniek napisał/a:
To jest ustawione!!!
w taki sposob ze ucza sie tesktow, sami sobie je pisza, dlatego mowia do siebie chlopie itp, zeby nie rymowac z ksywkami i maja zawsze w zapasie jakies rymy, a pozniej jak przychodzi co do czego, to udaja Freestyle, tak samo byl temat o baterii slonecznej, a nawet o niej nie wspomnial, mmmmm wypas:P oczywiscie uzywaja ksyw, no i odpowiadaja na freestyle, ale z nim nie rymuja, mowi ze nie jest cichopek, ok, ale nie ciagnal tego. gdyby chociaz rapowali o czyms co sie wydarzylo przed chwila, a nie teksty a anusa o nie wiadomo czym:)
Ty też c🤬ja wiesz o free !
Jasna sprawa że free się trenuje, więc prosta sprawa że wiele rymów jest wyuczonych, ale sztuką jest przez minute nawijać pod bit którego się nie zna wcześniej a do tego często na temat !
Nie każdy rym pasuje do podkładu !
Posłuchaj WBW a potem się wypowiadaj. Masz tutaj -> /watch?v=Llpxi6e-1_I | /watch?v=aHMziU7jefY