Michalluss napisał/a:
Kremlin jaja sobie robisz oczywiscie?
nie nie robię, kupiłem maca i jestem zadowolony
staineer napisał/a:
Kremil@ naucz się używać Windowsa to nie będziesz musiał używać systemu dla "opóźnionych" który swoją opinie stabilnego zawdzięcza niedostępnością dla użytkownika wszystkich co bardziej zaawansowanych funkcji ba swojego czasu nie można było nawet obejrzeć filmu na "pełnym ekranie" .. nie wypada już nawet wspominać o tym co dla niektórych pewnie było szokiem że te wasze mcbooki pracują na tych samych procesorach i kartach graficznych co Windowsy.. tyle że dobry laptop pod win kosztuje 3k a macbook 7k
Windows drogie dziecko to znam od podszewki

tylko nie wiem czy wiesz ale windows w przypadku BLUESCREEN wypeirdala wszystko co robiłeś aktualnie w KOSMOS a MAC nie

, oj, no na macu sie nic nie dzieje ... OFC ten sam sprzęt to jest bardzo proste, na komputerze mam i7 4930k 6 x 3,3 ghz i w lapku mam 4930k tyle ze 4 x 2,3 ghz i szczerze, i tu i tu mam juz OS x

Windows jednak jest KICHA jak chodzi o pracę przez 2-3 miesiące nonstop.
Zanim kolego zaczniesz hejtować proponuje spróbować posiedzieć na macu, nigdy nie byłem anty na nowości i nie będę a tu mam świetny przykład ze warto było sporobować, MAM windows ale niestety tylko do gier do niczego więcej go juz używać nie będę ze zwględu na jego nie stabilną pracę.