masabitumiczna napisał/a:
dałem piwo jak tylko zobaczyłem, że laska wsiada ma motocykl!
haha ja tak samo, jednak podswiadomie mam uprzedzenia, internet zle na mnie chyba wplywa
szkoda ze gdy bylem gnojem i kamerke w telefonie to widywano ale w star treku nie moglem nagrac jak moja kuzynka wsiadla na moja swiezo pomalowana motorynke...
przyk🤬iła tak w przyczepe ze nawet dziadkowy orzeszek na łbie jej nie pomógł, skonczylo sie gipsem i szyciem u niej a umnie wp🤬lem i szlabanem, musialem przez kolejne wizyty u dziadka na wsi motorynke podkradac bo dziadek wykrecil swiece, jak skombinowalem swiece to mi wyciągnął magneto i razem z deklem schował, to oczywiscie tez załatwiłem od sąsiadowego komarka. jak mi sie syn urodzi to mu kupie motorynke, niech mlody pozna chlopiece zabawy up🤬li sie smarem i potlucze palce przy rozkrecaniu i skrecaniu bo zaden wtedy nawet najnowszy pegasus czy cud techniki playstation mi takich wspomnien nie zapewnil jak wpinana dwójka przy 20km/h i adrenalina na polnych sciezkach w wyscigach o duze chrupki z innymi rometowcami pozdrawiam ostatnich ktore mieli normalne dziecinstwo i mimo ze komputery czy konsole ludzie juz gdzie nie gdzie mieli to nie wypralo im to mózgów i nie ścipieli do reszty przed monitorem, tez mam kompa ale uzywam go jak normalny czlowiek nadal bede j🤬 z tych co maja po 30-lat i stali sie biednymi zgorzkniałymi samotnikami bez wspomnien i charakteru, alem sie k🤬a rozczulil spadam na harda jakies sążne lincze zobaczyc.
a propo ma ktos jakas motorynke nawet w czesciach do sprzedania, moze byc wyrejestrowana, bo jak patrze po aukcjach to same dobre egzemplarze po takich cenach ze szkoda gadac, choc i tak jestem w stanie dobrze dac za motorynke ale wole sie przy niej zdrowo umorusac..
k🤬a znowu sie ukopcilem i mnie fantazja ponosi