Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Zastanawia mnie kto jest większą "K🤬ą". Facet który stał i pił piwo czy co tam, czy ty Niedorozwinięty, ograniczony i brak własnego toku myślenia. Ludzie przyjechali sobie w spokoju oglądać mecz, ale nie grupka łysych pojebów wolało ich naj🤬 bo to "Ruskie".
Tak więc siedź w tym swoim domku, przed swoim monitorem i chociaż nie pisz durnych komentarzy !!!
Od lat wiadomo że Polacy ruskich nienawidzą. Ja też ich sk🤬ysynów nie lubie bo mialem okazje osobiscie zobaczyc jakimi są c🤬jami. Oni doskonale wiedzą o tym jak Polacy są do nich nastawieni. A z logicznej strony biorąc.. Pchalibyście się gdzieś gdzie wiecie że mozecie dostac wp🤬l? Chociazbym nie wiem jakim kibicem byl, to lubie swoja twarz. Jak przyjezdzaja do Polski to musza liczyc sie ze moga dostac wpiedol. Pomijam juz fakt ze Ci co ich tutaj atakuja to zwykli debile ktorych powinno sie puscic przez komin.
Bydło nie ludzie... Piłka nożna to sport, powinna łączyć narody a nie dzielić.
Polska jak zwykle pokazała klasę na skalę światową, niestety za garstkę niedowartościowanych imbecyli wstydzić musi się cały naród...
Bydło nie ludzie... Piłka nożna to sport, powinna łączyć narody a nie dzielić.
Polska jak zwykle pokazała klasę na skalę światową, niestety za garstkę niedowartościowanych imbecyli wstydzić musi się cały naród...
Ło k🤬a jaki super kibic. Wstydzić to się musimy za takich imbecyli jak ty którzy w trakcie narodowego meczu nap🤬lają komentarze na necie..........................
Wiedziałem k🤬a! Teraz po meczu musi być niezły wp🤬l tym wschodnim c🤬jom. Otoczenie epickie, straż miejska nic nie widzi, jakiś gościu robi zdjęcia tabletem
buractwo jest wszędzie, tylko teraz będzie znów wielki halo że "Polscy kibice" bo wiemy że kibicami to oni nie są pobili bogu ducha winnych kibiców z Rosji
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie