@up all A ja szanuję poczucie wolności i godności faceta. Przyjeżdża sobie raz na jakiś czas do krainy wiecznego gówna powk🤬iać lokalne dzikusy, może przegląda wasze płomienne gazy z dupy i ciśnie z waszego żałosnego p🤬lenia.
No ale jakże tak, PiS obrażajo, h🤬je tempe, czeba nadziacz je na widły. Żenada
Sam jestem wrogo nastawiony do całego sp🤬olenia płynącego z Zachodu, nie życzę sobie promowania sodomii w moim kraju i fałszowania historii na korzyść oprawców. Niemniej jednak obraża mnie jako myślącego człowieka rozdawnictwo pieniędzy wypracowanych przez najbardziej produktywne jednostki na rzecz nierobów i śmierdzącej patologii, tanie, perfidne i chamskie kupowanie głosów elektoratu, niszczenie "prywaciarzy", i głęboma korupcja oraz kolesiostwo w tym cyrku pod szyldem PiS. Także jako trzeźwo myślący człowiek piszę, won z PiSem. Ta partia jest znacznie bardziej destruktywna dla tego państwa niż chłoptasie i dziewczynki Tuska, etatowe debile z Platformy. Ogółem to kazałbym wyp🤬alać WSZYSTKIM ugrupowaniom w polskiej polityce. Dali jawne świadectwo tego, że demokracja w Polsce nie sprawdza się. Ba, w zasadzie nie sprawdza się nigdzie. System może działać tylko wtedy, kiedy najwięcej do powiedzenia mają ci, co dają temu systemowi najwięcej środków. A w Polandii, szanowni państwo, tępi się przedsiębiorcę na rzecz śmierdzącego patusa z blokowiska. Powszechne prawo wyborcze było błędem logicznym, który kosztował i dalej kosztuje nas dwie wojny światowe i rozkład cywilizacji europejskiej. Furtka do apokalipsy.