jbone napisał/a:
Tu już nawet nie chodzi o kościół.każdy gatunek na ziemi posiada samca i samicę, po to są by się reprodukować i podtrzymać żywotność gatunku.
Związek dwóch kobiet na pewno nie ma tego na celu.Ma na celu poznanie smaku c🤬y partnerki.Związek dwóch facetów ma na celu poznanie obecności penisa w odbycie i ustach.
Szkodzą całej planecie.Dlatego nie popieram.Nie ma z tego żadnego pożytku.
"Nie mogę przestać myśleć o tym, jak bardzo zboczone, obleśne, niemoralne, odrażające, obsceniczne, plugawe, lubieżne, wyuzdane, bezpruderyjne, zdrożne, rozwiązłe i gorące jest współżycie dwóch osób tej samej płci.
Aż się we mnie coś gotuje gdy tylko sobie wyobrażę, jak dwaj faceci biorą się za ręce, delikatnie głaszczą się po twarzach, wtapiają palce we włosy, pieszczą płatki uszne, zaczynają karmić się winogronami, smagać piórkiem po plecach, a potem wskakują do wypełnionej pianą wanny, polewają się szampanem i czule, długo i namiętnie całują – przyznaje pobudzony homofob, ocierając krople potu z czoła. – Gadałem z chłopakami z brygady i skarżyli się, że podobne brudne wizje też ich nawiedzają. Nawet kilkanaście razy dziennie."